Grunnkurs @ Lørenskog Hundeklubb

220202 - Grunnkurs

Grunnkurset bygger videre på valpekurset. Hver kurskveld jobber deltakerne med kontakt. Dere lærer hvordan og hvorfor vi deler opp en øvelse i flere deler - momenter. Aktiv lek er viktig uansett alder, slik at leken kan bli belønning og motivasjon for hunden.


Kurset starter onsdag 24. august 2022 og slutter onsdag 12. oktober 2022

Medlemspris: 1890,-
Vanlig pris: 2300,-

Solveig Bjørnholt - Instruktør
Jenny Halvorsen - Hjelpeinstruktør


Kurset går over 8 kvelder. Kurskveldene er lagt til onsdager kl. 18:30-20:30
Oppstart med hund onsdag den 24. august

Grunnkurset vil få deg som hundefører til å forstå hunden din bedre, det å jobbe med hunden sin åpner opp for mange nye muligheter. Økt kunnskap og forståelse for jobbing med hund kan gi deg en lydig samt tilfreds hund som kan være med hvor enn du skal uten problemer. Dette krever innsats fra deg som hundefører, og på dette kurset vil du få hjelp med innlæring av øvelser, og hjelp med det koder dere kanskje ikke har klart å knekke selv enda. Kurset legger også et fint grunnlag for videre trening eller kurs med hund, som for eksempel rallylydighet, agility, eller bronsemerkeprøven. Kanskje har du et mål om å konkurrere med hunden din? 

Instruktørene på grunnkurset vil komme med forslag om hvordan du kan lykkes. Innlæringen kan gå litt i "rykk og napp", men vær tålmodig så kommer resultatene. Du vil se at noen hunder lærer fort og noen trenger litt mer tid. Dette kan ha med rase og alder å gjøre, men vil jevne seg ut når hundene blir eldre. 

Med jevn og positiv trening får du en hund du kan leke med, gå tur med, trene øvelser med og på en hyggelig måte; treffe andre dyr og mennesker. Det vil si en hund du trives med! 

Har du spørsmål til kurset kan du ta kontakt på post@lorenskoghundeklubb.no

Klikk her for å melde deg på!

Våre støttespillere