Du er her:  Forsiden : Kurs : Instruktører

Våre instruktører

Her er en oversikt over noen av våre flinke instruktører:

Inger Øvsthun

Jeg har drevet innen hundemiljøet i ca. 30 år. Lp og Ag. Har tatt min instruktørutdannelse ved Forsvarets hundeskole i Drøbak og NKK samt mange kurser og oppdateringer.

Hund - ja, en Shetland Sheepdog på 2 år. Dette er 4 i rekken. Tidligere har jeg hatt Shæferhund.

Kristin Sønsteng Øydvin

Trinn 1 instruktør. Utdannet ved Østlie’s hundesenter våren 2008.
Jeg er oppvokst på gård, og har derfor alltid hatt forskjellige dyr rundt meg. Drev i mange år med hest, men fikk etter hvert også interesse for hund som hobby. Har tidligere hatt en engelsk setter, og to strihårede dachstisper. Har nå Mira, ei trivelig og snill strihåret dachstispe født august 2004. Vi trener lydighet, Rallylydighet og spor.
Jeg jobber som produksjonstekniker i apotek, men har også en utdannelse som veterinærassistent.
Ble med i Lørenskog Hundeklubb i begynnelsen av 2005. I 2006 tok jeg hjelpeinstruktørkurs som klubben arrangerte.

Hilde Lundgreen

Jeg er hjelpeinstruktør og jeg har elsket hunder siden jeg kunne gå. Ble lovet hund av foreldrene mine den dagen vi eventuelt flyttet i enebolig. Mellomtiden passet jeg alle andres hunder. Jeg fikk min første hund 10 år gammel, collie langhåret. Har blitt noen collier opp gjennom årene.

I voksen alder har jeg mest holdt på med Schäferhunder. Har trent aktivt og konkurrert i bruks og lydighet. Den siste tiden var jeg aktiv i RSP /RRP/SL osv. Brukstrening er min lidenskap.

Nå har jeg skaffet meg en Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Toller).  Hun kommer i fra Laustua kennel og heter Tara.

Vigdis Holt Ingjer

Jeg er utdannet trinn 1 instruktør NKK. Jeg er opptatt av dyrevelferd og myke innlæringsmetoder. Selv bruker jeg mye klikker når jeg trener egne hunder. Med egne hunder har jeg konkurrert lydighet – men jeg har trent både litt bruks og litt agility – dessuten luktet litt på Rallylydighet.

Foruten å være instruktør er jeg oppdretter av Schapendoes. Tidligere har jeg hatt Old English Sheepdogs siden 1973 – Schapendoes siden 2000. Jeg har nå tre egne hunder – samme rase men med ganske ulik personlighet – en utfordring når det gjelder trening og innlæring.

For Lørenskog Hundeklubb har jeg holdt ulike kurs – men valpekurs er vel det som står mitt hjerte nærmest.
Hanne Aamodt

Hei, jeg heter Hanne Aamodt. Startet min karriere i Lørenskog Hundeklubb på 80-tallet før den ble lagt ned, med en puddel. Har nå hatt Newfoundlandshunder siden 1993.

Har under Kennel Ebenaki oppdrettet to valpekull, men håper det blir fler med tiden. Av hundeaktiviteter har jeg forsøkt mye med mine " nuffer" det har blitt bruks, Rallylydighet , lydighet og vannarbeide.

Er utdannet Trinn 1 instruktør hos NKK. Trinn 2 Vanninstruktør, prøveleder for vannprøver og dommer for vanndommer.

| | Mer