Du er her:  Forsiden : Kurs : Kursvirksomheten

Kursvirksomheten

Klubben holder kurs på flere nivåer se "Kursoversikt" i menyen under "Kurs".
Det er bindende påmelding til kurs! Alle kurs begynner kl. 18.30 hvis ikke annet er avtalt!

Om hundene
Vi gjør oppmerksom på at hunder som er aggressive mot andre hunder eller mennesker, ikke kan få delta på våre kurs av hensyn til øvrige kursdeltagerne.

Påmelding via hjemmesiden
Se kursoversikten og finn påmeldingsskjema der. Det blir sendt ut e-post før kursstart som bekreftelse og med informasjon om kursoppstart, betaling og frammøte.

Finner du ikke kurset du ønsker?
Send inn dine ønsker om kurs her (er ikke forpliktende og gjelder ikke som påmelding)

Ønsker du å etterregistrere deg på et kurs som allerede har startet eller ønsker å levere skriftelig påmelging?
Her finner du eget skjema som kan brukes (pdf). Lever det til en instruktør på klubben, eller send det på e-post til oss. (Skjemaet er forpliktende og gjelder som påmelding.)

| | Mer
Antall bilder av : 30. Dette er side 1 av 4.
    Neste side...