Du er her:  Forsiden : Medlemstrening : Om medlemstreningen

Medlemstrening

Bilde fra rallystevne i lydighet

Treningstilbudet vårt er svært populært. Her møttes medlemmer og andre interesserte med hundene sine for å trene sammen og øve på sosialisering.

Hver tirsdag møtes vi på gamle Fredheim skole. Alle som vil, er hjertelig velkommen, også de som ikke er medlemmer av klubben, men som gjerne vil se hva klubben holder på med.

Vi anbefaler de som går kurs å bruke muligheten som ekstra trening utenom kurskvelden. Ta gjerne med kaffe og noe å sitte på.

Vi ønsker selvfølgelig at ikke-medlemmer som kommer på trening skal synes at det klubben holder på med er så interessant at de vil bli medlem.

NB! Tirsdagstreningen er gratis.

Medlemstrening

Det er trening for medlemmer med treningsveileder.
Fellestreningen er på Fredheim skole. Klikk her for å se kart.

Tid: Hver tirsdag fra kl. 18.30 og utover.
Sted: Fredheim skole. Skolen ligger på vei inn mot Losby

Når det arrangeres interncup, prøver medlemsmøter el. faller ordinær medlemstrening bort dersom ikke annet opplyses.

Er du hundeinstruktører?
Lørenskog Hundeklubb trenger flere instruktører og hjelpeinstruktører. Ta kontakt med oss på e-post post@lorenskoghundeklubb.no eller klikk her.

VELKOMMEN BÅDE MEDLEMMER OG FREMTIDIGE MEDLEMMER!

Treningen har kuldeforbehold. Er det - 15 grader eller mindre, så utgår treningen med hensyn til våre firebente venner og eiere.

| | Mer
Antall bilder av : 12. Dette er side 1 av 2.
  Neste side...