Nyhet: God jul og godt nyttår

God jul og godt nyttår

Nyhet 

God jul og godt nyttår

God jul og godt nyttår

Kjære alle medlemmer
Et svært spesielt og annerledes år nærmer seg slutten. Vi har opplevd endringer i livene våre som vi aldri kunne forestilt oss for ett år siden. Medlemmene har opplevd at mange kurs, stevner, prøver og treninger har blitt avlyst, og også denne sesongen kan bli begrenset. For oss alle som elsker hunder har dette selvfølgelig vært vanskelig.Vi har allikevel klart å opprettholde medlemstreninger og endel kurs gjennom nesten hele året og vi har fått enda flere medlemmer. Jeg vil takke alle medlemmer, instruktørerene og deg som har tatt på deg verv og legger ned arbeid for klubben.
Vi har gjort det beste vi kan,  vi har vært fleksible, tilpasset oss så godt som mulig og gjort vårt beste for å følge smittevernsreglene. Jeg takker dere alle for deres bidrag til klubben i 2020.

Vi vet fremdeles ikke om hvordan neste år vil bli. Vi vil samarbeide med kommunen og gjøre det vi kan for å starte opp treninger og kurs igjen på en forsvarlig måte. Vår drøm er selvfølgelig å være tilbake i vanlig drift så snart som det lar seg gjøre.

Ønsker du å bidra i klubben, så trenger vi å utdanne flere instruktører og vi trenger aktive mennesker som kan bidra i verv og på andre måter. Ta kontakt med oss på post@lorenskoghundeklubb.no om du ønsker å ta del i klubben vår.

På vegne av Lørenskog Hundeklubb ønsker vi deg og din familie - selvfølgelig inkludert de på fire - en riktig god jul og et godt nytt år.
Ta vare på hverandre og hold dere friske, så sees vi i 2021.

Julehilsen fra
Tor Ole Grønvoll
Leder                         

Tilbake til nyhetsoversikten...

Kommende kurs

Kommende treninger

  • Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud på kurs og nyttig informasjon
* Påkrevet felt
Våre støttespillere