Klubbens aktiviteter

Medlemsmøter
er en del av klubbens tilbud. Opp igjennom årene har også mange kjente, dyktige foredragsholdere tatt opp interessante temaer om hund.

Stevner
Lørenskog Hundeklubb arrangerer interne cuper og klubbmesterskap.

Kursaktiviteter
for hundeeiere har hele tiden vært høyt prioritert i klubben. Fra begynnelsen til dagens brede kurstilbud har det vært en lang vei, men det er ingen overdrivelse å si at Lørenskog Hundeklubb i dag er en av de klubbene i landet som har svært gode kurstilbud. Klubben har blant annet valpekurs, unghundkurs, bronsemerkekurs og agilitykurs, samt rally-lydighetskurs og brukshundkurs på flere nivåer.

Klubben har også egne konkurransekurs foruten treningsgrupper.

Organiserte treninger
Klubben har medlemstreninger for familiehunder og konkurranse-ekvipasjer med og uten instruktør. Tid og sted for disse treningene finner duher.

Instruktører
Klubben har i dag mange NKK-godkjente, dyktige instruktører på forskjellige nivåer i bruks, lydighet og agility. Vi utdanner stadig nye instruktører. Kunne du tenke deg å bli hundeinstruktør hos Lørenskog Hundeklubb? Ta kontakt med oss!

Lørenskog Hundeklubb har mange dyktige konkurranseutøvere i alle grener av hundesporten. De er viktige forbilder som gir den vanlige hundeeier impulser og inspirasjon til videre trening med egen hund. For klubben er det viktig å ta vare på disse, men for å ha toppen må man også ha bredden. Derfor vil klubben alltid ha fokus på den vanlige hundeeier som i utgangspunktet bare skal ha en hverdagslydig hund.

Velkommen til oss!

Kommende kurs

AVLYST - Sporkurs

Starter 20.09.2019 - Varighet 3 dager
Kurset er avlyst etter anbefalinger fra NKK og Mattilsynet på grunn av hundesykdommen!

Lørenskog Hundeklubb inviterer til sporkurs i helgen 20. - 22. september. Kurset er for alle.
Dersom kurset blir fullt, kan man fremdeles melde seg på som observatør eller venteplass dersom det skulle bli frafall.
Kun få plasser igjen!

Instruktør: Hilde Lundgren
Vert: Per Erik Hox

• Abonner på vårt nyhetsbrev