Om Lørenskog Hundeklubb

I 1980 ble Lørenskog Hundeklubb startet, men etter en stund stilnet det hele av. Etter 24 år var det en gjeng som blåste liv i klubben på ny. Det ble snakket, jungeltelegrafen gikk og vi skjønte fort at interessen var stor. I november 2004 ble snakket realitet og Lørenskog Hundeklubb ble stiftet på nytt.

Grunnen til navnet er mange, blant annet er et av styremedlemmene en av de som var med og startet klubben i 1980 og Lørenskog er et stort område som dekker mange hundeinteresserte.

Det minste problemet var å få folk til å stille opp, så det tok ikke lange tiden før alt var i gang. Neste skritt var planlegging av kurs. Instruktørene var på plass, det var bare deltakerne som manglet. Jungeltelegrafen fortsatte og det tok ikke lange tiden før kursene var fulle og vel så det.

Vi tilbyr nå valp-, unghund-, dressur-, brukslydighet, barn med hund, konkurranse/videregående-,  apporteringskurs rally-lydighet og agility. Utenom kursene har vi medlemstrening for alle medlemmene med instruktører. Der er det fellestrening eller du kan trene for deg selv og få hjelp underveis hvis du ønsker det. Medlemstreningen er hver tirsdag fra kl 1830 og utover. Vi holder til på Fredheim skole. Er du nysgjerrig på oss er du hjertelig velkommen til å ta en tur for å se om dette er noe for deg.

Hos oss er alle lovlige raser og blandingsraser velkomne, små og store hunder. Vi er opptatt av å skape et hyggelig hundemiljø, hund og eier skal ha det morsomt sammen.

Etter hvert vil det bli aktiviteter, og vi vil invitere til foredrag innen forskjellige emner om hund.

Interessen for klubben har vært enorm, så i mars 2005 var vi over 60 medlemmer - i 2007 over 250 og i 2008 over 300 medlemmer og de mange er aktivt med på medlemstreninger og kurs.

Velkommen til oss!

Kommende kurs

Kurs i Rallylydighet

Starter 02.06.2018 - Varighet 2 dager
Lørenskog Hundeklubb inviterer til rallykurs 2. og 3. juni på Fredheim skole. Alle nivåer.
Kun 1 plass igjen!

Kommende treninger

29.05.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Kristin Sønsteng Øydvin
Vert: Rita Kleven

05.06.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Hilde Lundgren
Vert: Rolf Hovik

12.06.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Toril Løken
Vert: Lene Kleven

19.06.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
!! UTGÅR PGA SOMMERFEST !!

14.08.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Heidi Støkkebo
Vert: Mette Teigen

• Abonner på vårt nyhetsbrev