Ventilasjon og ventilasjonsanlegg for borettslag og sameier

Ventilasjon og ventilasjonsanlegg for borettslag og sameier

Hvor mange ganger er ventilasjon og ventilasjonssystem renset siden borettslaget eller sameiet var nytt? Det er stor sannsynlighet for at dette aldri har blitt gjort. Har det vært problemer med fukt / dugg på bad og vinduer, eller matos fra tilliggende leiligheter eller oppganger, eller i verste fall sopp og mugg, skal det gjøres noe med ventilasjon og ventilasjonssystemet umiddelbart.

Sannsynligheten er stor for at problemet kan relateres til ventilasjon eller ventilasjonsanlegg. Har utgiftene til strøm for drift av ventilasjonsanlegget økt vesentlig utover normal prisstigning? Kanskje går viftene for fullt på grunn av trykkfall i ventilasjonskanalene? Har styret oversikt over egentilknyttede vifter på kjøkken eller bad og eventuelt fettmengde i kjøkkenkanaler og fare for brannspredning gjennom disse?

Har styret på bakgrunn av tilbakevendende klager angående ventilasjon vurdert å skifte hele eller deler av anlegget? Ved dårlig ventilasjon vil det mest fornuftige skrittet være å vurdere en rens av anlegget først, og siden hvert 5 år med PowerClean-metoden. Det vil garantert lønne seg både i form av god ventilasjon og økonomiske utgifter.

Unngå utskifting....

Kommende kurs

Videregående lydighetskurs

Starter 09.04.2018 - Varighet 5 dager
Videregående lydighetskurs, 5 kurskvelder over 10 uker. Maks 6 ekvipasjer, observatører er ønskelige til å delta på kurset.

Les mer..


Grunnkurs

Starter 04.04.2018 - Varighet 9 dager
Grunnkurset bygger videre på valpekurset. Hver kurskveld jobber deltakerne med kontakt. Dere lærer hvordan og hvorfor vi deler opp en øvelse i flere deler - momenter. Aktiv lek er viktig uansett alder, slik at leken kan bli belønning og motivasjon for hunden.

Les mer..


Bronsemerkekurs i lydighet

Starter 04.04.2018 - Varighet 9 dager
Dette kurset tar for seg de sju øvelsene som ”Bronsemerkeprøven” består av. For å få best mulig utbytte av dette kurset bør man allerede ha opparbeidet god kontakt med hunden, jobbet aktivt med ros, belønning og ha øvelsen ”sitt” inne. Det er også en fordel å være godt på vei med øvelsen ”på plass”. Har man gjennomgått valpekurs og grunnkurs eller tilsvarende, har man et godt utgangspunkt for dette kurset.

Les mer..


Valpekurs

Starter 04.04.2018 - Varighet 9 dager
På valpekurset legges grunnlaget for all videre trening med valpen. Kursdeltakeren lærer å leke med valpen for å skape nærhet og god kontakt. Det er viktig å finne en "super" leke og/eller godbit som får valpen motivert til å gjøre det hundeføreren ønsker.

Les mer..


Kommende treninger

20.03.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
!! UTGÅR GRUNNET ÅRSMØTE !!
Instruktør: Lene Kleven
Vert: Vivi Kleven

27.03.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
!! UTGÅR PGA PÅSKEFERIE !!

03.04.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Kristin Sønsteng Øydvin
Vert: Rita Kleven

10.04.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Hilde Lundgren
Vert: Rolf Hovik

17.04.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Toril Løken
Vert: Lene Kleven

24.04.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Solveig Bjørnholt
Vert: Tor Ole Grønvoll

01.05.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Vigdis Ingjer
Vert: Karen Aarseth

08.05.2018 - Tirsdagstrening, kl. 18:30
Instruktør: Heidi Støkkebo
Vert: Mette Teigen

  • Abonner på vårt nyhetsbrev
Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud på kurs og nyttig informasjon
* Påkrevet felt
Våre støttespillere